ADO Den Haag haalt Nasser El Khayati terug. De linksbuiten werd het afgelopen seizoen al gehuurd van het Engelse Queens Park Rangers, wat uitkomt in het Championship. 

QPR heeft het contract van El Khayati ontbonden en dat maakt de weg vrij voor een terugkeer in de Hofstad. De geboren Rotterdammer heeft een driejarig contract getekend bij de club uit Den Haag. Vorig seizoen speelde El Khayati namens ADO 12 duels, waarin hij 5x scoorde. Met name de goal uit bij Sparta Rotterdam was er een om in te lijsten:
https://twitter.com/_/status/856128142116876289

El Khayati heeft al verschillende clubs versleten in zijn carrière. Via FC Den Bosch, NAC Breda, Olympiakos Nicosia en KV Turnhout kwam hij bij de amateurs van Kozakken Boys uit Werkendam terecht. In 2015 maakte hij de opvallende transfervrije overstap naar Burton Albion. Daar speelde hij dusdanig goed, dat QPR hem voor een bedrag van €460.000 overnam. Uiteindelijk speelde El Khayati 25 duels voor QPR, waarin hij 1x scoorde en 2 assists gaf. Hij kan als linksbuiten, aanvallende middenvelder en linkshalf uit de voeten.