TRANSFER: VFC Vlaardingen-ster Roman ‘beton’ de Lange naar Cercle Brugge

De 21-jarige spits Roman de Lange verruilt VFC Vlaardingen voor Cercle Brugge. Cercle haalt daarmee haar 26ste versterking van het seizoen en de Lange lijkt meteen de beste versterking van allemaal te zijn. 

De goaltjesdief komt uit de jeugd van VDL, waarin hij in twee seizoenen maar liefst 24 treffers maakte. De Lange heeft ook stage gelopen bij PSV en FC Utrecht, maar reikte net niet verder. De afgelopen twee jaar was De Lange actief bij VFC Vlaardingen, in het eerste seizoen scoorde hij nog 12 treffers. Vorig jaar scoorde hij maar liefst 25 keer, wat een ongekende klasse is voor een speler van VFC.

Woordvoerder van de Cercle Brugge-supportersvereniging, Lars De Coster, staat met zijn mond vol tanden: “Ik wist dat De Lange een fenomeen op de amateurvelden bij onze noorderburen was, maar dat hij het zou schoppen tot Cercle 1, echt ongekend!”. Met de transfer is één krat Brugse Zot en €50 gemoeid, echter staat De Lange daarmee ook onder contract bij AS Monaco. Zaakwaarnemer Casper van Hoof is dik tevreden: “Een mooie vervolgstap voor mijn cliënt. Bij VFC Vlaardingen spelen was al een jongensdroom, maar nu Cercle is echt niet normaal! Wie weet waar mijn topspeler nog eindigt, ik zeg: FK Qarabag moet haalbaar zijn!”

Genoeg gelachen, de slopende dag heeft ervoor gezorgd dat onze vrijwilligers wat ontspanning nodig hadden. Bij deze. Verder moet je niet aan onze betrouwbaarheid twijfelen, dit is een unicum. Daarnaast zeggen we nogmaals dat TRANSFER: in een titel betekent dat een transfer bevestigd is door een van de twee clubs, minstens. In tegenstelling tot bepaalde andere sites is officieel bij ons ook echt officieel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s