Lommel SK heeft de komst van Cauê Vinícius dos Santos, kortweg Cauê, afgerond. De negentienjarige Braziliaanse aanvaller komt over van Grêmio Novorizontino en ondertekende een contract tot medio 2026 bij de Limburgers.

Cauê startte zijn carrière bij Grêmio Novorizontino, dat hem sinds april 2019 uitleende aan SC Corinthians. scoorde hij vorig jaar nog tegen het Peruaanse Sport Huancayo in de groepsfase van de Copa Sudamericana, de Zuid-Amerikaanse variant van onze Europa League.

Cauê zal zich niet gauw een vreemde eend in de bijt voelen bij zijn nieuwe werkgever, want met Caio Roque, Diego Rosa en Arthur Sales liepen er al drie Brazilianen rond in het Soevereinstadion. En reken daar nog eens voormalig Belgisch jeugdinternational Laurent Lemoine, die Braziliaanse roots heeft, bij.

Advertentie