Gebruik van fotomateriaal

Wij gebruiken op doorfansvoorfans.org enkel foto's die gemaakt zijn door eigen redacteurs of door fotografen waar we de toestemming van hebben gekregen om zijn of haar werk te gebruiken. Daarnaast gebruiken we ook nog afbeeldingen die door de auteurs vrijgegeven zijn, hier eisen we de auteursrechten uiteraard niet op. We eisen het portretrecht van de spelers, stadions, clubs, sponsors… die op deze foto's te zien zijn niet op. Wij verklaren nooit afbeeldingen te gebruiken om bepaalde partijen te schaden.

We hebben de toestemming van al onze (ex-)redacteurs om de foto's te gebruiken die zij ter beschikking stellen. We hebben ook toestemming van de volgende fotografen: Ilse de Ridder & Jo Van Holder. Wanneer een afbeelding in het foto-archief staat, blijft die toestemming steeds gelden. Als we een foto vanaf een bepaald moment toch niet meer mogen gebruiken, mag hier uiteraard om gevraagd worden en deze foto zal dan meteen uit de mediabibliotheek verdwijnen. 

Als u toch nog vragen zou hebben over deze verklaringen of als u ons het recht wil geven uw werk te gebruiken, kan u zich steeds richten tot onze contactpagina.

Advertenties

Echte voetbalfans zorgen bij DFVF voor diepgaande artikels voor andere fans. Zonder clickbait, zonder sensatiejournalistiek. Wij hebben geen enkel commercieel doel, onze redacteurs zijn allemaal vrijwilligers. Zelf schrijven? Neem een kijkje op onze contactpagina.

Advertenties
%d bloggers liken dit: