Door Fans Voor Fans

Wij beginnen waar de rest eindigt.

Wat is DFVF?

In 2016 werd Door Fans Voor Fans opgericht om een antwoord te bieden op de clickbait- en sensatiejournalistiek die de Belgische voetbalwereld op dat moment teisterde.

Tot op heden streven onze redacteurs zonder enig commercieel doel kwaliteit en diepgang na. Door fans, voor fans, meer dan vijf jaar lang onder het motto ‘Tegen clickbait. Tegen sensatie. Voor fans.’

Vandaag, in het tussenseizoen van het jaar 2022, is de situatie ietwat anders. De clickbaitwebsites bestaan nog, maar worden niet langer als journalistieke entiteiten beschouwd door de gemiddelde lezer. Vermoedelijk heeft ons steeds-op-dezelfde-nagel-geklop een zeker aandeel gehad in dat bewustwordingsproces. Het brengt alleszins met zich mee dat we kunnen afstappen van die expliciete strijd.

Wij beginnen waar de rest eindigt. Dat is het nieuwe motto van DFVF. Door de jaren heen is dit project uitgegroeid tot een unieke speler in het medialandschap. Die rol kunnen we nu volledig omarmen. Onze focus ligt vandaag op unieke content over voetbal. Meestal geschreven, waar mogelijk multimediaal. Die insteek klinkt breed, en ís dat ook: wij laten de creativiteit van onze redacteurs spreken en staan open voor alles – of toch heel veel.

Naast het brengen van kwaliteitsvolle inhoud naar de lezers toe, bieden we (al dan niet jonge) schrijftalenten een ideale leeromgeving aan. Ons team wordt gekenmerkt door samenwerking, positieve kritiek en de mogelijkheid tot het ontplooien van ieders talent. Solliciteren kan via de contactpagina.

DFVF
%d bloggers liken dit: