Wat is DFVF?

Wij gaan in tegen de clickbait- en sensatiejournalistiek van tegenwoordig. Bij ons klikken de lezers via sociale media op een link voor diepgang, niet om te weten waar de titel over gaat. Dit is een bewuste keuze. Al onze redacteurs zijn vrijwilligers, die zonder commercieel doel onze visie nastreven.

Wie kan beter over een bepaalde club schrijven dan een supporter van de club? Niemand. Dat is onze visie: kwaliteit brengen, geschreven door fans, voor fans!

Naast het brengen van kwaliteitsvolle inhoud naar de lezers toe, bieden we jonge schrijftalenten een ideale leeromgeving aan. Ons team wordt gekenmerkt door samenwerking, positieve kritiek en de mogelijkheid tot het ontplooien van ieders talent. Solliciteren kan via de contactpagina.

DFVF

 

Advertenties

Echte voetbalfans zorgen bij DFVF voor diepgaande artikels voor andere fans. Zonder clickbait, zonder sensatiejournalistiek. Wij hebben geen enkel commercieel doel, onze redacteurs zijn allemaal vrijwilligers. Zelf schrijven? Neem een kijkje op onze contactpagina.

Advertenties
%d bloggers liken dit: