Het najaar van 2022 stond bij Door Fans Voor Fans in het teken van ‘De Slimste Fans ter Wereld’. Per club gingen we aan de hand van 30 uitdagende vragen op zoek naar de grootste kenner onder de supporters. Hieronder – en voor eeuwig in de zijbalk – vindt u de lijst der grote winnaars.

Wie graag zijn of haar score wil weten, kan ons bereiken via de contactpagina.

Cercle Brugge: Ruben Maes

Eervolle vermeldingen voor Frederik Depauw, Jürgen Hoste en Arne Vandenberghe, die eenzelfde eindscore behaalden maar in het zand beten door de schiftingsvraag.

Club Brugge: Laurens Raman

KAA Gent: Zoë Van Eetvelde

KRC Genk: Michael Derwael

Eervolle vermelding voor Yorben Geerinckx, die eenzelfde eindscore behaalde maar in het zand beet door de schiftingsvraag.

KV Kortrijk: Laurent

Familienaam onbekend … Je mag ons steeds contacteren om alle eer toebedeeld te kunnen krijgen.

KV Mechelen: Hans Vandermeiren

KV Oostende: Bram Keirsebilck

KVC Westerlo: Elias Rits

Eervolle vermeldingen voor Hendrick Van Kerckhoven, die won op basis van de schiftingsvraag maar een dag te laat deelnam, voor Jelle Vleugels, die eenzelfde eindscore behaalde maar in het zand beet door de schiftingsvraag, en voor Roby Verbruggen, die meer dan twee weken na afloop van de quiz nog een topscore liet noteren (maar naar de schiftingsvraag – en het reglement – toe, zou het niet eerlijk zijn hem de winst toe te dichten).

OH Leuven: Boris Beyen

Royal Antwerp FC: Ben Jacobs

Eervolle vermelding voor Mats (familienaam onbekend), die eenzelfde eindscore behaalde maar in het zand beet door de schiftingsvraag.

RSC Anderlecht: Hans

Familienaam onbekend … Je mag ons steeds contacteren om alle eer toebedeeld te kunnen krijgen. Eervolle vermelding voor Mathis Rommens, die eenzelfde eindscore behaalde maar in het zand beet door de schiftingsvraag.

Standard: Niels Cornet

STVV: Steven Driesmans

Eervolle vermelding voor Peter van Meer, die eenzelfde eindscore behaalde maar in het zand beet door de schiftingsvraag.

Union SG: Dirk Adriansens

Zulte Waregem: Mario De Groote

Eervolle vermeldingen voor Bram Nijs en Sam Balcaen, die eenzelfde eindscore behaalden maar in het zand beten door de schiftingsvraag.

Binnenkort zullen we ook alle quizzen zonder de actuele vragen publiceren. De integrale versies vindt u terug via het menu-knopje ‘quiz’.

Advertentie