FC Utrecht dreigt na Timo Letschert (Sassuolo) en Bart Ramselaar (PSV) ook afscheid te moeten nemen van Sébastien Haller. De Franse spits is in gesprek met Southampton. 

Dat meldt Voetbal International dinsdag, iets meer dan 31 uur voor het sluiten van de transfermarkt. Haller is op dit moment in onderhandeling met Southampton, maar een akkoord is er nog niet. Utrecht heeft bovendien nog geen concrete aanbieding ontvangen uit Engeland. 

Dat zou echter een kwestie van tijd zijn. Southampton moet denken aan een bedrag tussen de zeven en tien miljoen euro. Dat kan Utrecht vragen, omdat het contract van de 22-jarige Haller doorloopt tot medio 2019. 

De belangstelling van Southampton komt niet zomaar, Saints-coach Claude Puel kent de spits goed. Haller maakte indruk op Puel in wedstrijden met Jong Frankrijk. De Premier League-club lijkt te kunnen voldoen aan zijn eisen. Komen de partijen er niet uit, dan gaat Haller in de winterstop weg, volgens VI.

Levi Broekhuizen

Advertentie