De transferperiode is bijna ten einde. Maar op het allerlaatste moment heeft Bournemouth zijn slag geslagen op de transfermarkt. Jack Wilshere word gehuurd van Arsenal voor één seizoen. De Engelse international stond ook in de belangstelling van AS Roma, Crystal Palace, Watford, Sporting Lissabon en Benfica.

Wilshere leek op weg richting Rome maar op het laatste moment werden de onderhandelingen afgekaatst, waardoor er een deur wagenwijd openstond voor Bournemouth. Ze maakten hier slim gebruik van door Wilshere aan te trekken als versterking op het middenveld. Wilshere zal komend seizoen ploeggenoot worden van Nathan Aké. Aan het eind van het seizoen zal de middenvelder weer terugkeren naar de Londenaren. 

Door de vreselijke blessureleed van Wilshere stond de middenvelder vaak buitenspel en kwam daardoor niet meer voor in de plannen van Arsene Wenger.

Kevin Walstra

Advertentie