Vincent Euvrard, de jonge trainer van de vereniging, heeft vandaag een schorsingsvoorstel gekregen van maar liefst 3 (!) speeldagen. Dit nadat hij na de vele scheidsrechterlijke blunders zaterdag tijdens de match tegen Antwerp zijn mening ging vertellen aan de 4de official. De scheidsrechter stuurden hem naar de tribune en hij krijgt nu een schorsingsvoorstel naar aanleiding van “aanhoudende kritiek op de spelleiding“.

Op verscheidende Facebookpagina’s over Cercle neemt de kritiek toe. De fans zijn nog niet vergeten dat de scheidsrechter Van Damme een spookcorner toekende, waardoor de 2-1 viel in de 91ste minuut. Maar ook de (lichte) penalty en de onnodige rode kaart voor Haroun zorgt voor groen-zwarte frustratie.

Het blijft koffiedik kijken of Cercle dit voorstel aanvaard of dat het in beroep zal gaan.

L. De Coster