Immobile blijft scoren!

Ciro Immobile, spits van Lazio en de Italiaanse ploeg, kwam afgelopen transferperiode over voor €8.500.000 van Sevilla. Een gouden aankoop voor Simone Inzaghi en Lazio zelf, de spits kwam al tot 9 goals in 11 wedstrijden. Dat is 1 goal in 106 minuten!

Immobile staat nu 1 doelpunt achter Edin Dzeko, de Bosnische spits van AS Roma. Immobile werd de laatste 2 seizoenen veel uitgeleend, onder andere aan Sevilla en Torino. Nadat Graziano Pellè uit de Italiaanse ploeg werd gezet, kreeg Immobile meer kans in de ploeg. Samen met Eder (Inter), Belotti (Torino), Sansone (Villareal) en Gabbiadini (Napoli) is Immobile nu bezig om een basisplek te veroveren. Zal Ciro Immobile deze sterke vorm vast kunnen houden en Lazio naar de top 5 kunnen helpen? Of zal het net buiten de boot zijn voor Lazio?

J. Rappoldt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.