Joshua Brenet heeft woensdag zijn contract verlengd bij PSV tot aan de zomer van 2020. Dit is een beloning voor hard werken en de international heeft één doel: onbetwist basisspeler worden.

De laatste tijd speelt Brenet steeds meer wedstrijden voor de hoofdmacht van PSV en mocht hij onlangs ook al debuteren in het grote Oranje. ”PSV is tevreden over me en de trainer is tevreden over me. Dan ga je zelf ook beter spelen. Dit zie ik als een beloning”, aldus de verdediger van de Eindhovenaren. ”Mijn eerste contract was misschien specialer. Ik kwam van de amateurs en tekende bij een grote club als PSV. Toch is deze ook wel bijzonder.”

Op sportief en financieel vlak zal Joshua Brenet erop vooruitgaan. De van nature rechtsback stelt dat hij aan beide kanten uit de voeten kan. ”Ik kan aan beide kanten spelen. Ik ga voor de positie waar de meeste kansen liggen.”

Op de vraag of hij al vroeg naar het buitenland wil is de mandekker duidelijk: ”Dat kan altijd nog als je een vaste basisspeler bent. Hier voel ik het vertrouwen, de trainer weet wat ik kan. Ik krijg hier het vertrouwen van de club.”

Advertentie