Als we de trainer van Shanghai moeten geloven, Gustavo Poyet, is de transfer van Carlos Tévez naar Shanghai Shenhua rond. ”Voor zover ik weet is het rond, er moeten alleen nog wat plooitjes gladgestreken worden voordat we het officieel kunnen maken”.

De geruchten over een transfer van de kleine Argentijn werden de laatste tijd steeds heviger. De Chinese club wist een record dat nog geen week oud was te verbreken. Carlos Tévez wordt de best betaalde speler ter wereld met een salaris van 722.000! euro per week. Dat komt neer op ruim 37,5 miljoen per jaar. De transfersom die Boca Juniors ontvangt is nog niet bekend, maar zal naar verluid lager liggen dan de 61 miljoen waarvoor Oscar Chelsea verliet.

In Shanghai wordt hij ploeggenoot van Fredy Guarín, Demba Ba en Obafemi Martins. Eerder kwam Tévez onder andere uit voor West Ham United, Manchester City, Juventus en Manchester United.

Advertentie