Watford is door vele blessures en de afwezigheid van Nordin Amrabat gedurende de Afrika Cup wellicht genoodzaakt Steven Berghuis eerder van zijn verhuurperiode bij Feyenoord terug te halen.

Tijdens zijn eerste seizoen in Engeland kwam Berghuis amper aan speelminuten en maakte daarom de keus om verhuurd te worden aan Feyenoord. Bij deze club laat hij zich af en toe zien, maar haalt hij nog niet het niveau wat men van hem verwacht had. Door vele blessures en de afwezigheid van Amrabat en Guedioura laat manager Mazzari aan lokale media weten Steven Berghuis als optie te zien.

‘Ik zal met de club overleggen en bekijken welke opties we in januari allemaal hebben. Ik ben erg blij dat hij het goed doet, ook al is het in een andere competitie dan de Premier League.’, aldus Walter Mazzari.

De blessures van Watford rijgen zich de laatste tijd aaneen. Tijdens Boxing Day vielen Janmaat en Behrami geblesseerd uit. Roberto Pereyra, Isaac Success, Miguel Britos, Adrian Mariappa en Ben Watson ontbreken ook.

Advertentie