KVK heeft de transfer van ex-publiekslieveling Teddy Chevalier afgerond. Eerder waren er al geruchten dat de spits zou willen terugkeren naar het Guldensporenstadion en die blijken nu ook te gaan kloppen. De Fransman stond onder contract bij Racing Lens en ondertekende  nu een contract voor 2,5 seizoenen bij KV Kortrijk.

“De lieveling van De Kerels is terug”, klinkt het bij KVK. De club wil met het terughalen van Chevalier aantonen dat het een club met ambitie is. De ervaring en gedrevenheid van Chevalier is precies wat “De Kerels” nodig hebben.. Teddy sloot meteen aan bij de groep en gaat zelf nog mee op stage richting het Nederlandse Mierlo.

Twee seizoenen geleden verliet Chevalier, KV Kortrijk na er twee seizoenen gespeeld te hebben. Hij was goed voor 19 doelpunten in 65 wedstrijden, een opmerkelijke prestatie te noemen. In 2015 verliet hij de Kerels voor het Turkse Rizespor, dat hem de volgende zomer alweer liet vertrekken naar Lens. Daar kwam Chevalier echter op een zijspoor en speelde slechts 2 officiële wedstrijden in de kleuren van Lens.

De Fransmans keert dus terug naar zijn oude liefde in de hoop zijn carrière wat nieuw leven in te blazen, en daar zijn de Kerels meer dan tevreden mee.