Paul-Georges Ntep is de opvolger van Julian Draxler die onlangs naar PSG vertrok. Ntep komt over van Stade Rennes en tekent een contract tot 2021 bij de Volkswagenclub. Wolfsburg betaalde slechts 5 miljoen euro voor de snelle buitenspeler, dit heeft te maken met een aflopend contract.

Ntep is een moderne, zeer veelzijdige vleugelspeler. Hij is snel, sterk, heeft scorend vermogen en bezit een goede voorzet. Precies wat Wolfsburg zocht in een vleugelspeler. Ntep kwam in 81 wedstrijden tot achttien doelpunten. Ook is hij tweevoudig international van Frankrijk.

Ntep is alweer de vierde speler die Wolfsburg deze winter komt versterken. Vorige week kwam Malli over van Mainz voor een bedrag van ongeveer 12,5 miljoen euro. Eerder kwam Riechedly Bazoer al. Ook de Nigeriaanse aanvaller Victor Osimhen trok deze winter naar Duitsland.