Senegal en Tunesië leken op weg naar de volgende ronde in groep B. Algerije moest zelf winnen tegen het B-team van het reeds geplaatste Senegal en Tunesië mocht niet winnen van Zimbabwe.

Senegal 2-2 Algerije: Senegal liet veel basisspelers rusten. Algerije kwam vroeg op voorsprong via Slimani, Diop zorgde vlak voor de rust voor de gelijkmaker. Na de pauze scoorde Slimani opnieuw, 1-2, maar 2 minuten later stond het alweer gelijk. Sow scoorde de 2-2. Hier bleef het ook bij, Senegal bewijst dat het een zeer sterke kern heeft.

Zimbabwe 2-4 Tunesië: na een knotsgekke eerste helft stond het al 1-4. Sliti, Msakni en Khnissi zorden voor 0-3, Musona voor de 1-3. Net voor de rust zette Khazri een strafschop om, 1-4. In de tweede helft kwam Zimbabwe nog terug tot 2-4 via Ndoro.

Algerije ligt terecht uit het toernooi. Senegal en Tunesië stoten door:

  1. Senegal | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 6-2 | punten: 7
  2. Tunesië | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 6-5 | punten: 6
  3. Algerije | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 5-6 | punten: 2
  4. Zimbabwe | 3 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 4-8 | punten: 1