Robert Snodgrass gaat een nieuwe uitdaging aan bij West Ham United. West Ham betaalt een slordige twaalf miljoen euro aan Hull City. Snodgrass heeft een contract getekend tot de zomer van 2020 bij The Hammers.

Het is voor Hull City een flinke aderlating dat Snodgrass vertrekt. De 29-jarige middenvelder scoorde dit seizoen al zeven keer voor Hull City. Daarnaast leverde hij ook nog eens drie assists af. Al met al een flinke bijdrage van Snodgrass aan de 9e plaats in de Premier League.

Het vertrek van Snodgrass kwam niet helemaal onverwacht. Onder andere Burnley had interesse in de diensten van de 20-voudig Schots international. West Ham trok uiteindelijk aan het langste eind en de kans lijkt groot dat ze daarmee inspelen op een vertrek van Dimitri Payet. De Fransman stuurt aan op een vertrek en is zelfs door coach Slaven Bilic uit de selectie gezet.

Snodgrass kwam in de zomer van 2014 over van Norwich City naar Hull City. In de twee en een half jaar dat Snodgrass voor Hull City speelde, speelde hij 48 wedstrijden. In die 48 wedstrijden kwam hij elf maal tot scoren. Waarvan dus zeven keer dit seizoen. Buiten Norwich City en Hull City speelde de middenvelder ook nog voor Livingston, Stirling Albion en Leeds United. Bij dat rijtje clubs voegt West Ham United zich nu dus.