Speelronde 20 van de Eredivisie is alweer voorbij. Het was een speelronde zonder al te grote verrassingen. Topclubs deden wat ze moeten doen en de kleintjes hadden het zwaar. Toch was er wel ruimte voor een verrassing: Roda JC wist weer eens te scoren. Met dank aan Mitchel Paulissen, die door ons beloond wordt en verkozen wordt tot ‘Eredivisiespeler van de week’.

Roda JC wist eindelijk weer eens te scoren. De Limburgers scoorden tot voor deze wedstrijd nog maar acht maal in de Eredivisie dit seizoen. Daar kwamen in de wedstrijd tegen Excelsior maar liefst vier doelpunten bij. Mitchel Paulissen nam twee goals voor zijn rekening en had dus een groot aandeel in de 4-0-overwinning op Excelsior.

Paulissen nam Roda bij de hand en scoorde vlak voor rust de 2-0. De 23-jarige vleugelspeler speelde gedurfd, met focus en de drang om te winnen. Ook zorgde Paulissen in de tweede helft voor de 4-0-eindstand. Kortom, een sterke wedstrijd van de Nederlander.

Wat ons betreft steeg Paulissen dusdanig boven zichzelf uit dat hij nu verkozen is tot onze ‘Eredivisiespeler van de week’. Een terechte keuze voor Mitchel Paulissen.