PSV-verdediger Menno Koch keert vroegtijdig terug van zijn verhuurperiode bij FC Utrecht. De 22-jarige verdediger werd sinds het begin van dit seizoen gehuurd door FC Utrecht, maar dit liep uit op een fiasco.

Koch speelde dit seizoen maar 5 wedstrijden voor de club uit de Domstad. Daarnaast heeft Koch nog 4 keer in de basis gestaan bij Jong FC Utrecht in de Jupiler League. Zelf zag hij niet veel perspectief meer bij FC Utrecht, maar doordat hij in het begin van het seizoen al 1 keer voor PSV was ingevallen kan hij dus niet meer voor een andere club uitkomen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Menno Koch een steunpilaar van Jong PSV moeten worden. Dit komt namelijk doordat Jordy de Wijs op huurbasis is vertrokken naar Excelsior. Technisch manager Marcel Brands vertelt dat PSV meerdere verdedigers heeft laten vertrekken en daardoor moeten Koch en enkele andere spelers van Jong PSV het gat op gaan vangen.

 

Advertentie