Een tijdje terug hadden we ook al een artikel geschreven over deze moderne aanvaller. Nadat zijn contract bij New York City FC afliep, tekent hij nu een contract bij het Portugese Paços de Ferreira. Het land waar hij eerder voetbalde voor Estoril Praia.

Nu hij zijn nieuwe club gevonden heeft, krijgt hij wederom een kans om zich te bewijzen in Europa. Hij liet me weten enorm blij te zijn met deze overstap en ernaar uit te kijken het shirt van de Portugese ploeg te dragen. De moderne aanvaller moet de voorhoede van Paços van meer mogelijkheden voorzien.

Paços is drievoudig kampioen van het tweede niveau in Portugal. Nu spelen ze vanaf 2004-2005 in de hoogste divisie van het land en is een stabiele club geworden in deze competitie. In het seizoen 2007-2008 werd zelfs de UEFA Cup gehaald waarin het nog uitkwam tegen AZ Alkmaar. Op dit moment staat de club vijftiende en strijdt het samen met Estoril, Nacional, Moreirense en Tondela om degradatie.

De moderne aanvaller kan nu in Europa laten zien wat hij waard is. Tony, veel succes in Portugal. We blijven je volgen!

Advertentie