Roger Lambrecht is ondertussen 85 jaar en aan zijn 23e jaar als voorzitter van Sporting Lokeren bezig. Lambrecht heeft op die 23 jaar veel mooie momenten meegemaakt en overweegt nu ermee te gaan stoppen. Zijn opvolger zal zeker niet de eerste de beste zijn.

De voorzitter van de Waaslanders vertelt aan l’Avenir dat hij de club zeker niet zal verkopen aan Chinezen en spelersmakelaars. Ook vertelt hij dat de club twintig miljoen moet kosten. Tien miljoen voor de infrastructuur en tien miljoen voor de spelerskern. Nu is het zoeken naar een koper die dat bedrag wilt neerleggen én de normen en de waarden van Lokeren zal hanteren.

Vooral de laatste jaren heeft hij zijn club goed zien presteren. Het haalde in de voorbije zes seizoenen maar liefst drie keer Play-off 1 en wist twee keer de Beker van België te winnen. De voorzitter is dan ook erg geliefd bij de supporters. De dag dat hij ermee stopt zal hij zeker en vast kunnen rekenen op een mooi afscheid.

 

Advertentie