Diego Biseswar werd bekend door zijn tijd bij Feyenoord. Hij speelde vooral als links- of rechtsbuiten. De geboren Amsterdammer doorliep de jeugd bij DWS, Ajax, Telstar en uiteindelijk Feyenoord. Op 17-jarige leeftijd mocht hij eindelijk zijn debuut bij Feyenoord gaan maken. Hij mocht de laatste 23 minuten meedoen na gewisseld te worden voor Tim Vincken. Bij tegenstander ADO stond destijds onder andere Sjaak Polak in de achterhoede. 

Na 7 jaar Feyenoord, waarin hij ook verhuurd werd aan Heracles Almelo en De Graafschap, vertrok Biseswar in de winter van 2012 naar het Turkse Kayserispor. Door een knieblessure kreeg hij het eerste half jaar niet de gewenste minuten. Het seizoen daarop begon voor hem opnieuw vervelend, door weer een knieblessure. Door die blessure en zijn negatieve houding richting de staf moest Biseswar het dat jaar meestal doen met invalbeurten.

In zijn 3de seizoen kreeg hij opnieuw een blessure, maar hij kreeg daarna dit keer wel de nodige speelminuten. Opvallend was wel dat de club dat jaar ook degradeerde. Na een jaar in de 1. Lig, de tweede divisie in Turkije, promoveerden ze alweer terug naar de Süper Lig. In dat jaar werd Biseswar basisspeler bij Kayserispor. Hij speelde vooral als aanvallende middenvelder of linksbuiten. Hij mocht dat seizoen zelfs zeer regelmatig de aanvoerdersband dragen.

Aan het eind van afgelopen seizoen maakte Biseswar bekend dat hij zijn contract niet ging verlengen en terug wilde keren naar Feyenoord. Feyenoord was echter niet geïnteresseerd en uiteindelijk maakte hij de overstap naar PAOK Thessaloniki. De Griekse club nam hem transfervrij over. Ook dit seizoen staat hij regelmatig als aanvallende middenvelder in de basis.  Hij speelde dit seizoen in totaal 28 wedstrijden voor de club, waarin hij 3 keer scoorde en 8 assists gaf. PAOK Thessaloniki werd op 22 februari van dit jaar uitgeschakeld in de Europa Leauge door Schalke 04. Biseswar speelde in zowel de uit- als thuiswedstrijd degelijk, maar viel niet echt op. Hij lijkt echter wel de goede club voor zichzelf gevonden te hebben, laten we hopen dat hij hier nog lang met plezier mag spelen.