Barcelona heeft zich ondanks de 4-0-nederlaag in de heenwedstrijd nog gekwalificeerd voor de volgende ronde. Het zag er slecht uit tot in minuut 94, wanneer Sergi Roberto de 6-1 binnentrapte, waardoor de Barcelona toch nog doorgaat.

Barcelona startte met een driemansdefensie. Piqué, Mascherano en Umtiti vormden het hart van de verdediging. Barcelona rekende vanavond op de vele goals van MSN. Thomas Meunier krijgt bij PSG weer de voorkeur op Serge Aurier. Thiago Silva is weer van de partij, waardoor Kimpembe naar de bank verhuisde. Lucas Moura startte ook, omdat Di Maria een blessure opgelopen heeft.

De eerste kans was er na 2 minuten en dat was ook meteen een goal. Na een heel verwarrende fase kopte Suarez uiteindeljk de 1-0 tegen de netten. Door de doellijntechnologie was er geen enkel twijfel mogelijk.

De eerste gele kaart was er na 5 minuten, toen Matuidi Umtiti onderuit haalde. Na 9 minuten trapte Mascherano een volley net naast. Op het kwartier was er de vrije trap van Lionel Messi, maar de bal vloog net over de kruising.

Dan besloot Neymar van ver eens uit te halen, de bal ging net naast en PSG kwam heel goed weg. Ook Iniesta probeerde het eens van ver, maar ook zijn schot vloog maar net over. Na 34 minuten speelde Messi diep in op Suarez, die in een scherpe hoek stond, maar toch besloot te trappen. Zijn schot was te zwak, waardoor Trapp de bal simpel kon pakken.

Dan werd het 5 minuten voor rust toch 2-0 voor Barcelona. Alweer een heel bizar doelpunt. Het hakje van Iniesta week af op Kurzawa die zo zijn eigen doelman versloeg.

In de tweede helft meteen een schot van Draxler, maar dat vloog hoog over. Na 48 minuten wsrd Neymar ongelukkig neergehaald en na lang aarzelen krijgt Barcelona een penalty. Messi aarzelde niet en trapte de penalty perfect binnen.

Dan was er dan toch de kans voor PSG. Een voorzet van Meunier, Canvani trapte tegen de paal. Op het uur was er het bevrijdend doelpunt voor PSG. Cavani trapte hard in doel.

Daarna was het bijna 3-2 voor PSG, maar Ter Stegen redde een schot van Cavani. Dan was er het schot van Messi, maar dat ging ver naast.

Arda Turan was ook nog dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal ging net over. Dan werd het toch nog 4-1, Neymar trapte een vrije trap heerlijk binnen.

Toch nog spannend? Barcelona kreeg een minuut voor tijd nog een zeer lichte penalty, wanneer Suarez werd neergehaald. Neymar zette zich achter de bal en trapte binnen. 5 minuten extra tijd en 1 goal moest Barcelona scoren. Die goal kwam er in minuut 94, wanneer Sergi Roberto de bal voorbij Trapp trapte. Barcelona gaat zo door naar de volgende ronde.