Het was vandaag wel erg druk op het O’Hare Airport. Superster Bastian Schweinsteiger kwam namelijk aan in Chicago en kon een menigte van Chicago Fire-fans verwachten op het vliegveld. Helaas is de naam van de club dan niet zo handig op een openbare plek…

Na de grap van Footy McFoot Face, is het volgende domme incident er alweer vanuit Amerika. Nadat de beveiliging de fans erop gewezen had dat het niet erg slim was om het lied, dat alleen maar bestaat uit het woord ”Fire”, te zingen niet heel erg tactisch was. De fans luisterden niet en zongen in alle vrolijkheid ”Fire, Fire, Fire, Fire!”.

De brandweer is niet gebeld, maar een aantal supporters kwamen later thuis dan verwacht. Veel reizigers waren namelijk bang voor een echte brand, maar de hoofdreden dat de meeste zijn opgepakt is omdat het de rust verstoorde op het vliegveld. Een verwarring en een irritatie die samenkomen.

Chicago Fire heeft de fans verteld dat ze de volgende keer rekening moeten houden met anderen, als ze weer een dergelijke actie uithalen.