Morgenavond staan KRC Genk en Celta De Vigo tegenover elkaar in de kwartfinale van de Europa League. Zoals we in de heenwedstrijd al konden zien, zijn beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd. Spanning verzekerd dus in de Luminus Arena! De heenwedstrijd won Celta met 3-2, maar voor de return is Genk favoriet. 

Zoals uit de heenwedstrijd gebleken is, belooft het een interessante wedstrijd te worden. Met 2 uitdoelpunten heeft Genk in Vigo al een zeer goede zaak gedaan, waardoor ze aan een 1-0-winst al genoeg hebben. Toch onderschatten ze de wedstrijd absoluut niet, zegt Albert Stuivenberg, die in de wedstrijd tegen Kortrijk maar liefst 7 spelers rust gaf naar aanleiding van deze wedstrijd.

Bij Celta weten ze ook dat Genk geen slechte uitgangspositie heeft gecreëerd tijdens de vorige wedstrijd. Ze zullen het morgen ook zonder hun spits Guiseppe Rossi moeten stellen, die er net zoals in de heenwedstrijd niet zal bij zijn. Al hebben ze met John Guidetti een zeer goede vervanger achter de hand, die in de vorige wedstrijd al 1 keer scoorde.

In Genk zijn de supporters helemaal klaar om er een onvergetelijke avond van te maken en hun ploeg naar de halve finale te schreeuwen. Alles is nog mogelijk, en dat weten zij ook. Inmiddels zijn alle tickets de deur uit en heeft de club alvast een oproep gedaan aan al zijn fans om morgen in het blauw te komen.

Advertentie