Lokeren heeft op donderdag 11 mei een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Waaslandse ploeg heeft Samy Kehli weggeplukt bij Roeselare en Luciano Slagveer bij Heerenveen. 

Dat Lokeren zich deze zomer ging versterken werd al meerdere keren bevestigd. Nu schieten de Waaslanders effectief in actie. Samy Kehli is een aanvallende middenvelder die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Luciano Slagveer komt transfervrij over van de Nederlandse eersteklasser Heerenveen. De snelle rechtsvoor tekent net zoals Kehli een contract van 3 seizoenen bij de Waaslanders.

De 2 aanvallend ingestelde spelers moeten bij Lokeren het scorend vermogen opkrikken. Aangezien er op elke positie nog minstens één versterking nodig is, gaan we er vanuit dat er binnenkort zeker en vast nog inkomende transfers zullen volgen .

Advertentie