Nadat we gisteren al publiceerden dat er schoon schip wordt gemaakt op Malinwa deze zomer, is er nieuws van enkele potentiële aanwinsten voor KV Mechelen. Met de namen die de ronde doen toont Malinwa veel ambitie voor volgend seizoen.

Ondanks beperkte middelen en het verlies van Hanni stonden de Kakkers na de reguliere competitie op een knappe zevende stek, op een paar puntjes van de derde plaats. Dit huzarenstukje zouden ze dan ook maar al te graag overdoen Achter de Kazerne. Maar daarvoor is er wel een kwaliteitsinjectie nodig.

Igor Vetokele

Yannick Ferrera wil absoluut nieuwe spitsen, Igor Vetokele is een jongen die op zijn lijstje staat. De Angolese Belg speelde uitstekend bij Sint-Truiden, maar is geen gemakkelijk dossier. Charlton wil hem niet voor niets laten gaan en er zijn veel kapers op de kust.

Rob Schoofs

De creatieve Limburger komt meteen in beeld als Mats Rits zou vertrekken bij KV. Schoofs wil weg bij Gent, aangezien hij daar nauwelijks in beeld komt. Bij Malinwa zou hij elke week 90 minuten op het veld staan onder zijn ex-coach.

Mamadou Bagayoko

Ook op de rechtsback wil Yannick Ferrera er dringend iemand bij. Mamadou Bagayoko is één van de namen waar over nagedacht wordt. Ferrera haalde hem twee seizoenen geleden naar België bij STVV en heeft een goeie band met de Ivoriaan. Bovendien staat hij bekend om zijn aanvallende impulsen, waar ze bij Malinwa naar op zoek zijn.