KRC Genk verlengt het contract van youngster Christophe Janssens

Christophe Janssens tekende vandaag een nieuw contract bij KRC Genk. Janssens’ contract liep dit jaar af en dus tekende hij een nieuwe overeenkomst tot 2019, met één extra optiejaar. Janssens is nog maar 19. 

In juli 2015 kwam Christophe Janssens de Genkse jeugdacademie versterken. Hij kwam toen over van Club Brugge. Janssens behoorde ook tot de selecties van de U15 tot en met de U19 van de Rode Duivels. In 2015 was Janssens er ook bij toen België een bronzen medaille haalde op het WK in Chili.
P

Janssens maakte zijn debuut voor Genk in de terugwedstrijd van de Europa League in de 1/8ste finales tegen Gent op 16-03-2017. Op 14-05-2017 maakte Janssens zijn tweede optreden bij Genk op Moeskroen. Telkens waren het 2 invalbeurten. Janssens won ook twee keer op rij de Beker van België met de beloften van Genk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.