Monaco wil Nardi nog een jaartje bij Cercle stallen, Nardi zegt: “non.”

Dat Monaco nu de plak zwaait in het groene stuk van het Jan Breydelstadion, is algemeen geweten. Het is dan ook vrij logisch dat er wat Monegaskische spelers richting Brugge zullen komen. Namen à volonté op het internet, maar duidelijkheid is er niet. Wat wel geweten is dat de Franse landskampioen Nardi nog een jaartje extra wil uitlenen aan “zusterploeg”, of eerder “dochterploeg”, Cercle. De Fransman zegt echter “non”. 

Nardi ziet een “terug”keer dus niet zitten, de speler werd in januari uitgeleend aan Cercle, maar dat ziet hij dus niet nog een keer zitten. Zijn contract loopt eind juni 2019 af en als de speler zijn contract niet wil verlengen, zal Monaco hem wellicht proberen te verkopen, wat geen probleem zal zijn. Nardi staat onder grote interesse van het net gepromoveerde Strasbourg en eersteklasser Dijon. Een uitleenbeurt aan groen-zwart is niet uitgesloten, maar lijkt weinig waarschijnlijk. Kiezen tussen de Belgische tweede klasse of de Franse eerste klasse, de keuze lijkt snel gemaakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.