Interesse Napoli in door Arsenal verhuurde Roma-doelman Szczęsny

AS Roma-doelman Wojciech Szczesny staat voor een overstap naar Napoli. Dat schrijft de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport. 

De 27-jarige doelman van de Romeinen is voor het tweede jaar op rij gehuurd van Arsenal, maar een definitieve overstap zit er niet in. Roma lichtte de optie tot koop niet en dus leek het erop dat Szczesny zou terugkeren naar The Gunners. De Poolse voetballer lijkt nu dus alsnog in de Serie A te blijven, maar dan bij Napoli. Daar wordt hij mogelijk de vervanger van Pepe Reina, die weer begeerd wordt door zijn oude coach Rafael Benitez, nu trainer van het gepromoveerde Newcastle United.

Overigens wordt Szczesny de laatste weken ook veel aan Juventus gelinkt. De ploeg uit Turijn, die voor de 6e maal op rij landskampioen geworden is, zou reserve-doelman Neto niet van het niveau vinden dat bij de club past en is op zoek naar een nieuwe stand-in voor clublegende Gianluigi Buffon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.