AS Roma-doelman Wojciech Szczesny staat voor een overstap naar Napoli. Dat schrijft de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport. 

De 27-jarige doelman van de Romeinen is voor het tweede jaar op rij gehuurd van Arsenal, maar een definitieve overstap zit er niet in. Roma lichtte de optie tot koop niet en dus leek het erop dat Szczesny zou terugkeren naar The Gunners. De Poolse voetballer lijkt nu dus alsnog in de Serie A te blijven, maar dan bij Napoli. Daar wordt hij mogelijk de vervanger van Pepe Reina, die weer begeerd wordt door zijn oude coach Rafael Benitez, nu trainer van het gepromoveerde Newcastle United.

Overigens wordt Szczesny de laatste weken ook veel aan Juventus gelinkt. De ploeg uit Turijn, die voor de 6e maal op rij landskampioen geworden is, zou reserve-doelman Neto niet van het niveau vinden dat bij de club past en is op zoek naar een nieuwe stand-in voor clublegende Gianluigi Buffon.

Advertentie