Manchester United wil Morata als opvolger Ibrahimović

Nu Zlatan Ibrahimović definitief weg is bij Manchester United, zoeken de Mancunians een nieuwe eerste spits. Ondanks dat de club met Anthony Martial en Marcus Rashford twee uitstekende spitsen in huis heeft, wil vice-voorzitter Ed Woodward een nieuwe topspits binnenhalen. Die lijkt de club nu gevonden te hebben in de persoon van Álvaro Morata.

Dat schrijft Sky Sports. Zij beweren dat United positief is over de onderhandelingen met Real Madrid over een deal met Morata. Real haalde hem afgelopen zomer voor 30 miljoen terug van Juventus, en ondanks dat hij geen basisspeler is, heeft de Spaanse goalgetter toch nog 13 goals weten te maken. Bij Manchester United verwachten ze dat de back-up van Benzema goed genoeg is om eerste spits te worden in de fabrieksstad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.