TRANSFER: Warner Hahn naar sc Heerenveen

Doelman Warner Hahn vertrekt bij Feyenoord, om te gaan keepen bij sc Heerenveen. Hahn tekent bij de Friezen een contract voor enkele jaren, hoeveel precies is nog niet bekend, maar dat wordt bij de presentatie zeker duidelijk.

Sportclub Heerenveen nam vorig seizoen al Erwin Mulder over van Feyenoord, waar hij overbodig werd bevonden na het aantrekken van Kenneth Vermeer. Mulder beleefde een erg wisselvallig seizoen in Friesland, waar hij enkele punten verspeelde door zijn blunders. Hahn is de opvolger van de vertrekkende Mulder.

De 24-jarige Hahn werd eerder al verhuurd aan Excelsior en PEC Zwolle, nadat hij niet aan spelen kwam bij Feyenoord.  In 2014 ging hij van FC Dordrecht naar Feyenoord. Heerenveen moet enkel nog op zoek naar een nieuwe verdediger, die ze binnenkort hopen te presenteren. Stefano Marzo lijkt te vertrekken naar Lokeren, waardoor Heerenveen waarschijnlijk ook nog een nieuwe rechtsback moet zoeken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.