TRANSFER: OH Leuven haalt Julien Gorius en Geert Berben binnen

Julien Gorius gaat weer in België voetballen. Na 1,5 jaar in China te hebben gespeeld, kiest Gorius voor OH Leuven. Deze transfer was totaal onverwacht voor de OHL-supporters, die met de inbreng van Gorius een serieuze kwaliteitsinjectie toevoegd zien aan hun kern.

Gorius tekent een contract voor 2 seizoenen bij OHL. In China was Gorius actief voor Changchun Yatai, maar de Fransman zijn carrière was daar volledig in het slop geraakt. Gorius hoopt met Leuven zo snel mogelijk terug naar 1A te kunnen promoveren.

Er was nog meer transfernieuws vandaag bij OHL. Ook de 24-jarige Geert Berben tekende er een contract voor 2 seizoenen. Berben startte zijn carrière bij Bocholt en speelde daarna nog voor Geel en Lommel, waarmee hij vorig seizoen nog degradeerde uit de Proximus League.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.