Clinton Mata zet Anderlecht in de wachtzaal: akkoord tussen clubs, maar rechtsachter vraagt bedenktijd

Het is momenteel wachten op een transfer van Clinton Mata naar Anderlecht. De Angolese international moet enkel nog zijn handtekening zetten onder een contract bij de Brusselaars, maar hij wil nog wat bedenktijd. Mata stond eerder ook al in de belangstelling van KAA Gent en KRC Genk.

Charleroi heeft een akkoord met Anderlecht over de transfersom van Mata, maar de Angolees twijfelt nog. Mata zou volgend jaar kunnen aantreden in de Champions League met Anderlecht. De precieze voorwaarden van de transfer zijn voorlopig niet bekend.

Mata zelf liet via Twitter een bericht na over zijn toekomst, maar is onduidelijk daarover. Hij weet zelf nog niet waar zijn toekomst ligt. Dat kan in België zijn bij Anderlecht, in het buitenland of nog een jaartje extra bij de Zebra’s, waar hij zich goed voelt. Hij wilt goed nadenken over waar zijn toekomst zou liggen, vermeldt de 24-jarige rechtsachter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.