VVV heeft het contract van Moreno Rutten weten te verlengen tot de zomer van 2019. Daarmee gaat de promovendus verder met de bouw aan een nieuw elftal voor in de Eredivisie.

De verdediger van VVV blijft dus net als Jerold Promes, Johnatan Opoku, Delano van Crooij en Ralf Seuntjens ook in het Eredivisie-seizoen bij de Venloënaren. Rutten wekte ook interesse op van onder andere Go Ahead Eagles, maar heeft met deze contractverlenging nee gezegd tegen een transfer.

Op de website van VVV zegt voetbalmanager Stan Valckx:

Moreno kan op meerdere posities uit de voeten, dit maakt hem breed inzetbaar. Hij is aanvallend ingesteld, iets wat we zeker nodig hebben in de Eredivisie. De selectie voor het nieuwe Eredivisie seizoen begint steeds meer vorm te krijgen.  Het is goed om te zien dat de spelersgroep voor een groot deel bij elkaar blijft. Dat gaat het komende seizoen zeker zijn vruchten afwerpen

Advertentie