TRANSFER: Maarten de Fockert gehuurd door Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles en Maarten de Fockert hebben zojuist hun handtekening gezet, daarmee is de doelman van Heerenveen komend seizoen verhuurd aan de Deventenaren. De Fockert kwam vorig seizoen dertien wedstrijden uit voor promovendus VVV, waar hij ook op huurbasis speelde.

De Fockert is de tweede doelman die aangetrokken is door Go Ahead, Sonny Stevens kwam al eerder over naar de Hanzestad. Op de website van Go Ahead Eagles zegt de 22-jarige doelman:

”Twee redenen waren daarbij het belangrijkst. Eén: ik ken Go Ahead Eagles als een geweldige club met een mooie aanhang. In het seizoen 2014/2015 zat ik op de bank tijdens Go Ahead Eagles-Heerenveen en ik was als Heerenveen-speler onder de indruk van de sfeer. En daarin was ik niet de enige, kan ik je zeggen. Zoiets herinner je je als Go Ahead Eagles dan deze zomer belt. De andere reden zijn de echt uitstekende gesprekken die ik heb gehad met Leon Vlemmings, Dennis Bekking en keeperstrainer Sjoerd Woudenberg.”

Go Ahead Eagles start op 5 juli met de eerste training van het seizoen, op 18 augustus gaat de degradant op bezoek bij MVV Maastricht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.