TRANSFER: Randy Wolters naar het Schotse Dundee FC

Randy Wolters vertrekt naar Schotland, waar hij een tweejarig contract tekende bij Dundee FC. De 27-jarige aanvaller speelde de laatste seizoenshelft bij ADO Den Haag, dat hem ruilde voor Marengo, door een opvallende deal met Go Ahead Eagles.

Wolters gaf recentelijk nog aan dicht bij een akkoord te zitten met ADO Den Haag, maar toch vertrekt hij naar Dundee FC. De Schotten werden tiende in de Schotse competitie, ADO wist zich te handhaven en op de elfde plaats te eindigen.

Halverwege het seizoen ruilde Go Ahead met ADO Den Haag, Randy Wolters ging naar Den Haag en Marengo maakte de omgekeerde weg. Uiteindelijk bleek Wolters de beste transfer te hebben gemaakt, Go Ahead Eagles degradeerde direct uit de Eredivisie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.