TRANSFER: Westermann laat contract ontbinden bij Ajax en vertrekt transfervrij naar Austria Wien

Heiko Westermann gaat zijn loopbaan vervolgen bij het Oostenrijkse Austra Wien. De verdediger heeft er een contract getekend voor twee seizoenen.

Westermann liet zijn nog één jaar doorlopende contract bij Ajax ontbinden en kon zo transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Die had hij snel gevonden in de vorm van Austria Wien. In Oostenrijk wordt oude bekende Thorsten Fink zijn trainer. Als spelers van Hamburger SV speelden Fink en Westermann al een aantal jaren samen.

Het verhaal van Westermann bij Ajax is inmiddels wel bekend. De verdediger werd vorig jaar zomer overgenomen van Real Betis en moest voor ervaring zorgen in het jonge team van Ajax. Het liep allemaal anders voor de 33-jarige Duitser en hij moest vaker op de bank plaats nemen dan hem lief was. Zodoende kwam de mandekker ook tot slechts acht wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax.

Het contract van Westermann liep eigenlijk nog een jaar door, maar in overleg tussen de verdediger en Ajax is besloten om het contract te laten ontbinden. Zodat Westermann zonder problemen op zoek kon naar een nieuwe club. Die heeft hij nu gevonden met de Oostenrijkse hoogvlieger Austria Wien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.