Mario Götze maakt rentree na maandenlange afwezigheid

Mario Götze heeft na een maandenlange afwezigheid de training bij Borussia Dortmund hervat. De ploeg van Peter Bosz begon vandaag als laatste Bundesliga-club aan de voorbereiding op het komende voetbalseizoen. Ook Mario Götze, die aan een stofwisselingsziekte leed, was van de partij.

Mario Götze keerde in de zomer van 2016 terug bij Borussia Dortmund. In maart 2017 werd er een stofwisselingsziekte bij de inmiddels 25-jarige aanvallende middenvelder geconstateerd. Door deze ziekte miste de international onder andere de Duitse bekerfinale, waarin zijn club met 1-2 won van Eintracht Frankfurt. In het seizoen 2016/2017 kwam Götze slechts 16 keer voor de Schwarzgelben in actie. Hierin nam hij 2 doelpunten en 2 assists voor zijn rekening.

Voor de selectie van BVB stond er vandaag een conditietraining op het programma. Onder meer Ömer Toprak en Dan-Axel Zagadou hebben hun gezicht laten zien. Toprak en Zagadou kwamen over van respectievelijk Bayer Leverkusen en Paris Saint-Germain. De nieuwkomers Mahmoud Dahoud en Maximilian Philipp sluiten later aan. Beide spelers waren met Duitsland Onder-21 actief op het Europees Kampioenschap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.