Idrissa Doumbia wil vertrekken bij RSC Anderlecht

Idrissa Doumbia staat op het punt om Anderlecht te verlaten. Doumbia kreeg begin vorig seizoen regelmatig zijn kans onder Weiler, maar zakte daarna volledig weg, mede omdat Leander Dendoncker uitgroeide tot een van de sterkhouders van de ploeg. Doumbia hoopte dit seizoen wel zijn kans te krijgen, maar mag verhuurd worden van Weiler en dat zint hem absoluut niet.

Réné Weiler is niet onder de indruk van de Ivoriaan. Er is geen plaats meer voor hem bij RSC Anderlecht en hij mag dus verhuurd worden. Doumbia ziet dat echter helemaal niet zitten en zou dus aansturen op een definitieve transfer. Er zouden wel al enkele eersteklassers interesse tonen om Doumbia te huren, dat meldt Sudpresse. Doumbia ligt nog 4 jaar onder contract bij de Brusselaars.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.