TRANSFER: Khaleem Hyland trekt naar Al-Faisaly Harmah

Khaleem Hyland heeft een nieuwe ploeg gevonden. De middenvelder uit Trinidad en Tobago, die in het verleden nog actief was bij Zulte Waregem, KRC Genk en KVC Westerlo tekent nu een contract in het Midden-Oosten, namelijk in Saoedi-Arabië bij Al-Faisaly Harmah.

Na een tijdperk van 9 jaar in de Jupiler Pro League kiest Khaleem Hyland voor frisse lucht. In 2009 kwam Hyland aan bij Zulte Waregem, waar hij een paar goede seizoenen kende. Zijn goede prestaties werden dan ook beloond met een transfer naar de toenmalige landskampioen KRC Genk. Bij Genk groeide Hyland uit tot een van de steunpilaren op het middenveld en was hij er een van de sterkhouders. Na 4 jaar was het verhaal van Khaleem Hyland over bij KRC Genk en trok hij naar Westerlo, waar hij 2 seizoenen actief was. Opmerkelijk was dat Hyland voor zijn aankomst in België nog nooit sneeuw had gezien.

Hyland kiest dus nu voor een nieuw avontuur bij Al-Faisaly Harmah, een ploeg die in de Professional League speelt, de hoogste klasse in Saoedi-Arabië. Al-Faisaly eindigde vorig seizoen op een negende plek van de veertien ploegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.