TRANSFER: Dani Alves verrast en tekent contract bij Paris Saint-Germain

Na de contractbeëindiging bij Juventus, door de speler zelf, lijkt Dani Alves zijn nieuwe club gevonden te hebben. Het is niet Manchester City, maar Paris Saint-Germain dat de Braziliaanse rechtsback binnenhengelt. Alves is sinds dinsdag in Parijs en gaat naar alle waarschijnlijkheid woensdag zijn contract tekenen.

De 34-jarige verdediger gaat hiermee bij opnieuw een topclub spelen, na eerder al het shirt van onder andere Sevilla, FC Barcelona en Juventus te hebben gedragen. Bij laatstgenoemde club nam hij deze zomer na 1 jaar al afscheid. Tot verbazing van supporters en clubleiding hield de speler het zelf voor gezien. In Parijs zou Alves nu een contract van 2 jaar gaan tekenen.

De transfer van Paris Saint-Germain-rechtsback Serge Aurier lijkt hiermee ook in snelvaart te gaan. Zowel FC Barcelona als Juventus hebben verregaande interesse in de Fransman, naast ook nog Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Napoli, Manchester City en Manchester United.

 

UPDATE 12 juli 17u35: de transfer werd officieel bevestigd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.