Arjen Robben niet aanwezig op trainingskamp Bayern München door kuitblessure tijdens potje tennis

Arjen Robben (33) zal het trainingskamp van zijn ploeg Bayern München aan zich voorbij moeten laten gaan. Volgens diverse bronnen heeft de 92-voudig international van het Nederlands elftal tijdens zijn vakantie een kuitblessure opgelopen. 

Robben, dikwijls ‘de man van glas’ genoemd, zal hierdoor niet aanwezig zijn tijdens het trainingskamp in Azië van de kampioen van Duitsland. Tijdens het trainingskamp zal Robben individueel aan de slag gaan op het trainingscomplex van de club.

Van 16 t/m 28 juli zal de Beierse recordkampioen vier oefenduels in China en Singapore afleggen. Op 5 augustus staat er alweer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Arjen en zijn club, er zal dan namelijk gestreden worden om de Duitse Supercup tegen Borussia Dortmund.

Ook staat er voor het Nederlands elftal op 31 augustus een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd in het Stade de France gepland tegen Frankrijk. Het is nog niet bekend wanneer Robben weer volledig kan gaan trainen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.