TRANSFER: FC Emmen stunt met de komst van Anco Jansen

FC Emmen heeft haar goalgetter voor volgend seizoen waarschijnlijk al binnen. De nu nog geblesseerde Anco Jansen tekent voor één seizoen bij de Emmenaren. Hij lijkt nog zes tot acht weken niet inzetbaar te zijn.

Anco Jansen begon zijn carrière bij FC Zwolle. Na een korte periode bij FC Groningen ging hij naar SC Cambuur. Na enkele jaren bij Veendam, De Graafschap en Roda JC kwam hij terecht in Turkije, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Zijn eerste seizoen speelde hij 26 wedstrijden met 7 goals, het tweede seizoen scoorde hij niet één keer in 7 wedstrijden.

Jansen onderging woensdagochtend nog een kijkoperatie in een Amsterdams ziekenhuis. De 28-jarige aanvaller heeft een blessure aan zijn knie, waaraan hij nu nog bijna twee maanden aan behandeld dient te worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.