Lazio Roma accepteert bod van West Ham op Keita Baldé

Lazio heeft het 3de bod van West Ham United op Keita Baldé geaccepteerd. Na eerder al biedingen van 20- en 25 miljoen euro te hebben afgewezen, werd het uiteindelijke bod van 32 miljoen euro geaccepteerd.  

Keita wordt al een langere tijd aan verschillende clubs gelinkt. Vooral Juventus was erg geïnteresseerd en die club was dan ook al rond met de Senegalees. Het kwam echter niet rond met Lazio en na de komst van Douglas Costa liet het de interesse toch even liggen. In afwachting van Juventus wees Keita zelf Everton eerder al af. Ook Internazionale meldde zich onlangs voor de 22-jarige buitenspeler. Bij West Ham zou Keita een bedrag van 3 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen, ongeveer het zesvoudige van wat hij nu verdient.

De tweebenige buitenspeler speelt al sinds 2011 bij Lazio, hij kwam op 16-jarige leeftijd over van FC Barcelona. In het eerste elftal van Lazio speelde hij vervolgens 137 wedstrijden, daarin scoorde hij 31 keer en gaf hij 27 assists.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.