Adam Maher kan vertrekken bij PSV

PSV heeft speler Adam Maher de deur gewezen, hij was niet aanwezig bij de spelerspresentatie en staat ook niet ingeschreven voor de wedstrijden in de Europa League. Maher speelde de afgelopen vier jaar in het shirt van de Eindhovenaren.

Adam Maher werd in de vier jaar bij PSV twee keer kampioen, in de seizoenen 2014-2015 en 2015-2016. De 24-jarige middenvelder kreeg ook geen rugnummer toegewezen, daarmee lijkt zijn laatste wedstrijd afgelopen dinsdag te zijn geweest. PSV speelde toen een oefenwedstrijd tegen het Zwitserse Grasshoppers, die werd overigens verloren met 3-1.

Inmiddels heeft Sporting, waar onder andere Bas Dost en Luc Castaignos spelen, interesse getoond in Maher. Daarnaast heeft ook AS Saint-Etienne navraag gedaan bij PSV. Maher tekende in 2013 een contract in Eindhoven, hij kwam toen over van AZ.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.