TRANSFER: NAC haalt Horsfield en is daarmee de zevende versterking afkomstig van Manchester City

NAC Breda heeft haar zevende versterking afkomstig van Manchester City gehaald. De 21-jarige verdediger James Horsfield, die het afgelopen seizoen al een half jaar in Breda speelde, wordt definitief overgenomen van Manchester City.

De in het Engelse Hazel Grove geboren vleugelverdediger werd na de winterstop al gehuurd van The Citizens. In het halfjaar dat Horsfield voor NAC uitkwam, speelde hij 20 wedstrijden, scoorde hij 1x en gaf hij drie assists. NAC weet de verdediger voor drie seizoenen te strikken en kent een marktwaarde van zo’n €250.000,-.

Horsfield speelde eerder op huurbasis voor het Engelse Doncaster Rovers, daar speelde hij slechts 2 wedstrijden. Hij maakte nooit zijn opwachting in het eerste van Manchester City en leek daar geen toekomst meer te hebben. Horsfield is de zevende versterking die overkomt van Manchester City, eerder kwamen Agyepong, Ambrose, Garcia, Angelino, Pablo Mari en Paolo Fernandes al over naar Breda.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.