Excelsior aast op handtekening van transfervrije doelman Kostas Lamprou

Oud-Willem II doelman Kostas Lamprou staat in de belangstelling van Excelsior. De ploeg uit het Rotterdamse Kralingen ziet de Griekse goalie graag als eerste keeper komen. Lamprou verlengde zijn aflopende contract bij Willem II niet en is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Eerder gaf hij aan open te staan voor een buitenlands avontuur, maar dat is met Excelsior zeker niet het geval.

De bij Feyenoord opgeleide doelman speelde in totaal 110 wedstrijden voor de Tricolores. Lamprou was nog wel te bewonderen op het trainingsveld van de Tilburgse club, hij hield daar zijn conditie op peil. Lamprou werd in de zomer van 2010 door Feyenoord al verhuurd aan Excelsior, maar speelde geen enkele wedstrijd voor de Kralingers.

Willem II heeft al een lange tijd de opvolger van Lamprou in huis. De club nam deze zomer de Duitse keeper Timon Wellenreuther transfervrij over van Schalke 04. De huidige marktwaarde van Lamprou is ongeveer €1.250.000,-.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.