Ondanks het feit dat de Great Old op het moment zonder echte spitsen zit – Oulare en Owusu liggen beiden in de lappenmand – miste Antwerp haar competitiestart allerminst. Integendeel, met een 10 op 15 beleeft RAFC een geweldig competitiebegin op het hoogste niveau. Vanavond maakte Antwerp bekend zijn voorste linie te versterken met 2 aanvallers: Ardaiz en Touré.

De eerste van het aanvallend duo is de 18-jarige Joaquín Matías Ardaiz de los Santos. De piepjonge Uruguayaan komt voor 1 jaar op huurbasis over van het Uruguayaanse El Tanque Sisley, aan wie hij eerder werd verkocht door de topclub Danubio. Al op 17-jarige leeftijd maakte Ardaiz zijn debuut in zijn profcarrière.

De tweede versterking van Antwerp is Cheick Mohamed Kafoumba Touré. De centrumaanvaller is nog maar 23 en speelde eerder al voor het Burkinese USFA Ouagadougou en de Tunesische eersteklassers AS Gabès en Stade Tunisisen. Na goede prestaties gaf hij zijn carrière een wending door opeenvolgend naar Al-Medina en Al-Qadisiya te trekken. Eerder deze avond tekende hij voor 3 seizoenen bij The Great Old.