Liverpool werkt niet mee aan Coutinho, Barça richt zich nu volledig op Dybala

In Zuid-Europa gaan alle alarmbellen op fase 1 staan. Liverpool schijnt niet meer mee te willen werken aan een transfer van Philippe Coutinho naar FC Barcelona. Daarom heeft de Catalaanse club besloten haar pijlen volledig op Paulo Dybala van Juventus te richten.

Coutinho wilt weg uit Liverpool en FC Barcelona was bereid om €160.000.000,- voor de Braziliaan te betalen, maar Liverpool schijnt helemaal klaar te zijn met de transferperikelen en laat de deal afketsen. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport gaat Barcelona nu vol voor Juventus-aanvaller Paulo Dybala.

De Turijnse club kan ook een bedrag van €160.000.000,- verwachten uit Spanje, maar het betreft nu wel een andere constructie. Mocht de deal doorgaan, dan zal FC Barcelona een bedrag van €115.000.000,- direct overmaken en de overige €45.000.000,- zijn bonussen die later zullen volgen.

De nummer 10 van Juventus kwam in 2015 over van Palermo, dat nu in de Serie B speelt. De Siciliaanse club ontving een bedrag van 40 miljoen euro uit Noord-Italië.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.